Specialist in keukenrenovaties

Quooker

Een ware revolutie ...

In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.              

                                                                                                                  

Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.

                                                                                                 

Sinke Keukenrestyling levert en installeert je Quooker.

 

Stel je Quooker hier alvast samen en laat ons via info@keukenmonteur.com weten waar je voorkeur naar uitgaat. Voor de getoonde adviesprijs kunnen wij je Quooker in regio Zeeland en West-Brabant in de meeste gevallen leveren en installeren . Buiten deze regio op aanvraag.

 

Flex

Kokendwaterkraan en mengkraan in één, met als extra functionaliteit een uittrekslang voor meer bereik.
Uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in drie finishes, zwart, chroom en roestvrij staal.

 

Keukenrenovatie Zeeland